Mountain

 
Sitter just nu och lyssnar på Värvet med Daniel Adams-Ray för andra gången. Alltså vilken inspererande människa(!) Älskar verkligen hans musik, liksom bladningen mellan rap,sång (fantasisk)
Men nu kommer Julia och snart Karin så vi ska försöka få till lite mat och ha det fett mys!
 
-wilma

Måndag

1. stockholm 2. Lekte svart och svår inne på skoltoan i fredags.
 
hej, idag blev jag 10 år igen när jag klev in på badhuset. Haha, är helt slut i kroppen. Fattar inte hur man orkade när man var liten. Har iaf tagit det lungt ikväll, kollat på The Mortal Instruments (<3) och bara chilaxat.
 
Som ni ser på bilden där uppe så har jag äntligen nya glajjer, tyckter att jag ser väldigt sofitikerad och smart ut i dom. 
 
ODESZA lyssna för dom är ju grymma(!)
 
-wilma

Stckholm

 
 
lite bilder från helgen uppe i stockholm.
 
-wilma

BW

 
Jag och denna fantastisk vackra vän har ju skaffa nya gajjer, såå vi kände att det var tvunget att förevigas med lite sköna höstbilder. 
 
-Wilma
 

Lately

 
hej allesamman, sitter i en soffa med Julia och äter en helig liten karroboll. Har inte bloggat på ett tag eftersom jag inte har några roliga bilder att visa. Men nu när det blir höstlov så ska jag ta och försöka ta med mig kameran på lite olika festligheter. Ska bland annat till Stockholm över helgen med familjen (taggar sönder hotellfrukosten!!). Jag och Julia planerar även en "höstbal", vi kände att det finns för få tillfällen att för klä upp sig lite extra, så sagt och gjort en höstbal får det bli.
 
-wilma

Wale

 
några pics från i fredags. 
 
well, livet rullar på. Veckorna går snabbt med rätt så lagom mycket plugg, vilket är väldigt skönt. Det har ju verkligen blivit riktig höst, löven har börjat att tirlla av och det känns så deppigt. Orkar inte att trädet utanför mitt fönster snart kommer att vara som tomma skelett. Känner mest att snön bara kan få komma nu, så att vardagen kan lysas upp med med snö och fina helger uppe i sälen.
 
-wilma
 

inspo

 
Kände att det behövdes lite tidsdags inspo eftersom alla verkar vara väldigt trötta idag. Något som piggade upp denna dagen rejält, var ett samtal om att jag börjar på gitarrkurser på torsdag (är as tagg). Har liksom bestämt mig för att jag ska lära mig att spela gitarr, och eftersom jag-tar-och-lär-mig-det-själv-inställningen inte har gett några vidare fram gångar så tänkte jag att jag tar tag i det och tar några gitarrkurser ist. 
 
Nu ska jag göra något så höstigt som att tända en brasa och dricka te, för annars kommer jag nog att få seriösa köldskador pga kylan.
 
-wilma

Oktober

 
3 bilder från veckan. De översta är på Amanda som jag knäppte idag på media lektionen (den lille fotogeniska shiten). Bild nr. 2 är från kalmar då jag var ute på en lite spring runda som inte blev speciellt lite pga att jag inte hittde, hur som helst så sprang jag förbi denna otroligt fina lilla hamn.
 
För övrigt så har min skolvecka varit himla bra. Har firat in oktober med julis, vi är kungliga på att fira grejor. T ex imrgon så är det ju kanellbullens dag och det är ju sjuukt värt att fira. Så vi har bjudit in lite skönt folk så vi kan äta bullar i mängder tsm (hur nice?). Och idag så har jag fikat med mina fina classmates och hängt med dom i hovsta (hur nice?). 
 
okej, nu ska jag sova, bye
 
-wilma