Vinter

 
Var på promenad med dessa bejbs för ett par dagarsen, när det var helt vinteridyliskt ute.
 
-wilma

Senaste från mobilen

 
I lördags eftermiddag så var jag inbjuden till Karin för afternoon tea. När vi kom i deras finsal blev alla lite lätt hysteriska för att Karin hade gjort så otroligt fint. Blev bjuden på scones och marmelad, biscuit, lite olika frukt och te förstås.
 
 
Igårkväll så åkte jag och mamma ut i regnet vidare till en kvinna som är bokbindare. Hon hade ett event där man fick vika julstjärnor. Det är så otroligt mysigt, har varit på det fler år i rad och det har blivit en riktigt tradition. 
 
 
Detta var för ganska många dagar sen, då hade snön precis fallit överhustacken och jag blev tokglad när jag kollade ut genom fönstrena i skolan. Samma morgon så drack jag te från den ursnygga te koppen som jag fått kvällen innan.
 
-wilma
 
 

Lussebullar

 
Bakade lussebullar häromdagen, det var rätt dröm.
 
-wilma
 
 
 

Morgon plugg

 
-wilma
 

Lång lugg

 
Har haft en utomordenligt bra helg, där jag fått bl.a döpa mig, chillaxat med en heldel vänner, ätit god mat, gått på bio, färgat håret... Så nu känner jag mig relatvt peppat till en ny vecka, speciellt eftersom att jag startade med att gå halvdag i skolan. Så skönt. 
 
-wilma
 

'

 
Skolan är igång efter ett välbehövligt höstlov. Det har varit så skönt att bara få ta det lungt, och inte behöva tänka på alla måsten som kretsar kring skolan. 
 
-wilma