<3 vinter

 
oj vad jag gillar vintern. Gråter en skvätt nu när jag kollar ut genom fönstrena i biblioteket och slasket är ett stort faktum. Tycker ju att vintern är så vackert, desutom så finns det så mycket roliga vinteraktiviteter. 
 
-wilma
 

Wind and Water

 

Wind and Water in December - Iphone 5s from Wilma Wågelöf on Vimeo.

Har under en längre tid tänkt filma med slow-mo fuktionen på mobilen. Så under föregående månda så gjorde jag detta och här har vi resultatet.

-wilma

 


Lately

Det var ett tag sen nu och jag tänkte uppdatera med lite mobilbilder från lovet.
Ett par dagar innan jul så var jag och Johanna på en liten vandring vid Harje.
Det var mkt vackert. 
Sedan vart det jul och efter det så drog jag upp till Sälen med familjen. Det var rätt segt att vara där och jag var ganska instabil i mitt humör.
Allt blev mycket bättre då jag drog vidare till Oslo för att fira nyår med Johanna.
Först sov vi två nätter hos hennes mormor som bor dunderfint ute på en ö, en bit utanför Oslo. På nyårsafons morgon sa vi adjö till henne och åkte in till Oslo. Där cafèade vi, gjorde oss nyårs fina, dansade...
...gjorde dumplings och springroles.
Vill att ni observerar vårt fantastiska disco ljus. Cornelia som är Johannas syrra (som vi bodde hos) hade en underbar discolampa. Man satta bara i den i ett vanligt lamputag och vips så har man värsta party belysningen. 
Så efter två bra Oslo dagar, tog jag tåget hem till Öret. Var hemma i några timmar för att sedan sätta mig på nattåget upp till Åre. Vaknade upp dagen därpå för att möta Åresjön i soluppgång <3. 
I Åre har jag varit på en tränarutbildninging i 4 dagar och i skrivade stund sitter jag på nattåget hem igen. 
 
-Wilma