Mer berg

 
Några bilder till från österrike. 
 
-wilma

Finlands skärgård

 
Förra veckan spenaderade jag och min vän Julia en par dagar i min släkts sommarstuga i Finskaskärgården. Älskar verkligen att vara där, det är så lungt, tyst och fridfullt. Önskar att det hade bivit en längre vistelse än bara 4 dagar...
 
-wilma
 

Österrike

Lite ur mobilen
 
Är hemma efter en himla fin vecka i Österrike. Var där med ett gäng famlijevänner på 35 pers. Vi har hur som helst bestigit en drös med alptoppar, käkat god mat och haft det allmänt gött.
 
-wilma
 
 

Sommar dagar

Träffade min väldigt vackra vän Karin, och eftersom jag precis köp en ny kamera som båda jag och Karin var lika taggade på att testa så fick den följa med litegrann. 
Vi gick på en promenad till Ica och köpte glass. Det blir liksom en långpromanad om man ska gå dit från Karin. 
Medan vi gick så hade vi högläsning ur Nora Roberts, Som en drömbild. Väldigt mysig sommarbok, som jag fick låna med hem så jag kan läsa klart den.
Vi bäddade ute på bakongen för att sedan sätta på en film och somna under en bar himmel.
 
-Wilma
 
 

Växthus

 
Vi har ett växthus på vår tomt. Det är vekligen det perfekta stället att ha lång frukostar eller gosiga kvällar med vänner.
 
-wilma
 

Österlen

 
Har är alltså lite balndade bilder från min och mammas tripp till Österlen.
 
-wilma

Blad

 
Nu åker jag iväg till Österlen i ett par dagar. ta hand om er <3
 
-wilma
 

Juli

 
Nu är allt jobb klart och vad som återstår är bara sommarlov. Ett rätt heltiskt med många små resor där jag inte riktigt vet hur jag ska hinna med att tvätta kläder där emellan. Hoppas på att kunna filma lite under dessa små resor, men får se hur det går...
 
-wilma