ES vecka

 
En vecka som estetare. Alltså mycket kultur, fika, rosen (skolcafe) och fiiiinaa vänner.
 
-wilma

Hej

1. Julpyssel 2. En skojig selfie
 
Detta inlägg är ganska så onödigt för jag har inte att skriva och bilderna är tråkiga men shitsamma. 
Ha en fin fredag, kraaaam!<3
 
-wilma

Novembre

 

1, Bara för att det är perfekta selfie ljuset i skolans fotostudio 2, Lasagne med Jullan på Way's en kväll. 3, En övernattning med några fina vänner. 4, Monopolkväll med kusinerna. 5, Jag och Jullan testar chai på subway (inget att rekommendera, den var rätt äcklig..). 6, Födelsedags lunch för Louise.

 

Det är åter igen måndag och jag trallar runt i korridorerna och hänger i skolkaféet mest hela tiden (där julpyntet kom upp idag, hur mysigt?).

 

-wilma

 

Friday

 
 
 
Livet rullar på i en rasande fart, det är redan fredag och i veckan har jag hunnit med att njuta av en övernattning med fina vänner, planerat det sista inför t-time som är ikväll, går på en liten konsert där några vänner var med och sjöng och firar min käre bror som fyllde 18. 
 
Dagens låt måste få vara Tom Odell – Heal sjukt sad men väldigt fin. Passar rätt bra till årstiden och vädret. Längtar så himla mycket tills snön faller och det luktar saffran i kafeterian av nybakade lussebullar.
 
-wilma
 

Commit

 
 
Alltså vilken helg, sååå mycket kärlek. Känns som att det var sjukt länge sedan jag åkte hem till Jullan och åt kladdkaka, men det var ju bara i rvå dagar sen (!?). Har fått så många nya bekantskaper och så himla fina vänner denna helg och jag är så himla peppad på att bara se vad som händer här näst. Shit är så himla lycklig.
 
-wilma

Höstlovet

 
 
Jag som tänkte att jag skulle ta med mig kameran överallt detta lovet, gick ju inte så bra.... Men levererar här lite härliga mobilbilder från ett mycket fint höstlov. Har bland annat bott två nätter hos Julia och gosat med hennes lille kattunge Signe. De nästa två bilder är påväg mot en pizzakväll i Hovsta och sedan en fett happy maskerad bild. Var en glittrig superhjälte, kan bara medge att jag fortafarande går och glittar både i håret och på jackan.
 
Men nu är man tillbaka i verkligenheten men plugg och annan skit, (ångesten var total igår). 
 
-Wilma