Lördag


Det är lördag och jag hakar på trenden att dricka smoothie ur en syltburk med ett stort sugrör (det var gott) och chillar runt hemma med musik på hög volym som jag sjunger med i ännu högre.
Köpte en jeansjacka igår som jag tycker är så fin den fick vara med på en liten bild, 149:- på carlings (lätt vääärt). ha en fin dag vänner, bye
 
-wilma
 
 
 

Thursday

 
The Majority Says Kommer jag att dampa deras ny album tills jag kan alla låtar baklänges. ja, det är väl det ända jag har att dela med mig idag.
 
-wilma
 

B & w

(australien'14)
 
The Majority Says – Silly Ghost
Troye Sivan – Happy Little Pill
 
-wilma
 

Hola

Alltså hörni, kan vi snacka om bilden där jag åker longboard. Den är tagen den 6 september (förra året) och jag hade SHORTS på mig. Kom ihåg att det inte ens var kallt, blir depp av att tänka på det... Men vi ska inte deppa för imorgon är det fredag, whoooo (min kärlek för fredagar är förevigt djup).
Nu ska jag ut och springa och ångra att jag anmälde mig till tjejmilen, hej då.
 
-wilma

Summer'14

Skolavslutingen.
(kolla i HD!!!)
Jobbade några veckor och drog sedan på semester med släkten för att fira mormor. Vilket var feeett. Hade det så himla fint, måste åka tillbaks dit för shiit vad vackert det var.
Efter England så var jag på Öland en vecka men två fina vänner, det var myyss (har redan visat bilder där ifrån men tänkte bara nämna det). Aja, efter en Öland vecka drog jag på chili som är ett läger. Och gud vad bra det var (som alltid alltså), det var lätt bästa sommarlovs veckan.
 
yes, det är väl det jag har gjort i sommar i stora drag, var ju på frizon också men det har jag redan berättat. Har såklart hängt med vänner, badat och sommar chillat också.
 
-wilma

Lyfter


Sthlm

pic från Jersey
 
Igår var jag och Karin i vackra stockholm och träffade några vänner från våran språkresa förra året. Det var så himla rolig att se alla igen. Kan liksom inte fatta att det var mer en ett år sen vi var där.
Hur som helst så drog vi runt på stan och shoppade lite och fikade lite.
 
-wilma
 

Frizon´14

 
det var ju så vacker och vi hade ju det så bra. Var på Frizon i helgen och jesus vad bra det var. För er som inte vet så är frizon en kristenfestival som är utanför Örebro. I år så var bl.a. The Royal Concept (vilket var magi att gå på), Hansam, The Majority Says, Noras Falcon, Didrick där och massa fler.
 
btw, orkar inte att sommaren snart är över.
 
-wilma

Sunset video

 

 (kolla i HD)
 
För cirkus en månad sen så gjorde jag och min fina vän Julia. En liten musikvideo till en låt som hon själv har knåpat ihop. Detta börjar bli en liten tradition eftersom vi gjorde en musikvideo förra året också, en väldigt bra sådan måste jag säga.
 
-wilma
 

New

Nu startar jag upp igen efter en paus av bloggande. Det är tråkigt för när jag inte bloggar så fotar jag heller inte, så nu ska jag ta och fota mer, skriva mer och försöka att uppdatera så länge det är roligt.

Okej, lite om mig. Heter Wilma är 15 år och bor en bit utanför Örebro. Jag älskar att åka slalom, häng med min vänner, fota. Om cirkus en vecka så börjar jag gymnasiet och ska gå Estet media. Känns både as kul men tycker också att detta sommarlovet har gått allt för fort.
 
På tal om sommarlov så för några veckor sedan så var jag men mina vänner Amanda och Karin en vecka på Öland (vilket var feeeett). Så här kommer det lite bilder där ifrån, detta är typ de ända bilderna jag tog... Så himla ovärt att släpa med sig systemkamera hela vägen och ta 3 bra bilder...