29 sep

 
Hej vänner. Blir så himla glad av att ni kollar in här ska ni veta.
 
Vill dela med mig av en otroligt fin låt som jag just nu sitter och lyssnar på. Jag pratar om James Vincent McMarrow's - We Don't Eat, i en live inspelning. Lyssna på den för den gör löven om möjligt ännu sprakande.
 

Höst mys

 
Här om dagen så hade jag några vänner hos mig. Vi åt soppa och myste.
 
-Wilma

Weekend 38

 
Vilken fin helg det har vart. Men kan säga att min helg började i fredags, hade endast en lektion. Då drog jag tidigt in till stan och fick mig en lugg, som jag nu inte riktigt vet hur jag ska hantera, men tror ändå att jag gillar den. Senare på eftermiddagen så klättrade jag med Johanna och dagen avslutades med 2 vänner hos mig. 
I lördags vakande jag återigen upp tidigt då jag skulle vandra i berslagen med Johanna och ett par famlije vänner. Det var en så fin dag och det var skönt att bara få gå i naturen och prata med Johannisen. Väl behövligt.
 
-wilma
 

15 september

Bild 1-3: Idag tog jag en promad till min fina vän Julia för att hämta min cykel som stod hos henne. Och mitt konstaterande av den promaden är: att det är underbart att bo på landet under hösten, det är så vackert. 
Bild 4: I fredags när Johanna bjöd mig på kaffe efter att vi klättrat och slagit vad om en vem som skulle klara en svår bana först (jag vann, mvh stolt Wilma). 
 
-wilma
 

Sept

 
Har engetligen inte tid att blogga just nu, meeen pallar nt att plugga. Så om det ekar lite tomt här så vet ni iaf att det är lite mucho just nu.
 
-wilma
 

Dimma

 
Var ute och fotade här om dagen. Det ser otroligt mycket kusligare ut än vad det var. När jag drog ut tänkte jag att det skulle vara fint med lite soliga lanskapsbilder men solen gick ned alldeles för snabbt och med skymmningen så kom en vacker dimma.
 
-wilma