Window

 
-wilma
 

T-time 22 aug

palla vad nice det var.
 
I kyrkan där jag är med så har vi ett ungdomsprojekt som kallas för t-time. Vi täffas lite då och då, hänger eller har någon planerad aktivitet. Igår så hade vi fixat ihop en grillkväll och as usual så fixade jag och Julia till så att det blev dö mysigt(!!)
Vi satt ute, hängde och käkade hamburgare fram tills myggen blev allt för jobbiga sedan flyttade vi oss in till kyrksalen och hade en fin lovsångs-stund med lite vittnesbörd.
 
Jag och Simon filmade rätt mycket under kvällen så en liten t-time video kommer nog upp om ett tag.
 
-wilma
 

Sensommar

 
Vi har klivit in i den årstiden som jag kanske gillar bäst. Nämligen sensommar. Älskar att kunna kolla tillbaks på ännu ett fint sommarlov, njuta av att det fortfarande är sommar, träffa vänner i skolan, kunna göra spontana grejer för att man inte har så mycket ännu och faktiskt se fram emot hösten. Tycker att det är när hösten börjar som ett nya året börjar (ja sorligt nog så ser jag året som skolåret) vilket gör att jag blir kanske blir lite extra peppad.
 
-wilma
 

Hos mormor

 
Här om dagen så hoppade jag på tåget som gick mot Katrineholm där min mormor bor. Så där har vi gått på promenad, badat och solat, käkat mycket mat ofc och chillat rätt bra. Sov där endast en natt så på eftermiddagen där på bar det iväg hem igen och jag hann njuta av den sista sommarlovskvällen här hemma.
 
-wilma
 

Paradiset reunion

I torsdags eftermiddag tog jag min cykel hem till Julia. Vi började fixa i ordning för att några vänner till oss skulle komma och häng med oss i den varma kvällsolen.
Måste bara påpeka att jag och Julia är rätt bra på det här med att fixa och mysa till vår tillvaro med diverse prylar. Denna kvällen plockade vi t ex fram fotöljer och sköna solstolar, ljusslingor och vimplar (givna få-till-stämningen-prylar för vår del), mattor och en öppen eld för att göra mat på.
När våra fina vänner hade kommit började vi att fixa till käket.
Kvällen till ära gjorde vi alltså typ wook på en del rotfrukter tsm med detta blev det couscous...
...och det var oootroligt gott, speciellt som man satt där i solen och bara levde life.
Alltså kan vi bara ta oss en sekund och kolla på vilka SKÖNHETER dom är(!!)
En bit in på kvällen plockade vi fram en kladdkaka och drack te till...
...och när kockan hade runnit iväg och solen gått ner, börjde vi plocka ihop vårt paradis och folk begav sig mot bussen.
Så vi kramade om varandra och sa hejdå.
Under denna kvällen kom vi fram till att Julia var lite som Erst när hon stod och lagade mat utomhus ikvällsolen.
 
-wilma
 

Frizon'15

 
I helgen var jag på frizon, vilket är en kristenfestival men en massa musik, seminarium och mkt mkt dans. Så där har jag helt enkelt LEVT LIVET.
Är så OTROLIGT tacksam för vårt fina gäng som var där och allt som gud gjorde under festivalen. 
 
-wilma

Chili/XL 2015

 
Alltså wow vilken vecka. 
 
Förra vecka var jag på ett läger vid namn chili. Där har jag hängt runt med massa sköna peeps, varit på fantastiska kvällsmöten (gud är god, amen), gjort en hel del knäppa lägergrejer och levt livet på en pinne kan man väl säga.
 
-wilma