Hej

 
För att dom är så fina.
 
-wilma

Anna hälsar

Var på julbord på Katrinelund, vilket är ett shiit fint ställe vid hjälmaren.
 
-wilma

Night Light


v.50-51

Tar en spontan pizzakväll hos Julia med övertrötta skrattanfall över min dåliga est-est uppgift. 

Dricker massor av te.

Traskar omkring runt på stan och letar julklappar.

Längtar sönder till jullov.

 

-wilma

 


Gästbloggare jao

Tja tja bloggen. Ville bara göra en kort liten update på bloggisch. Jag heter Louise Lollo Nanne Nanberg. Jag är klasskamrat med pinglan här över brevid mig. Vi sitter just ju på dagens svenska lektion och har det super duper trevligt, för vem tycker inte att det är mysigt med lite svenska på eftermiddags timmarna. Kul att råkas och vi kanske har turen att höras igen.
 
-MVH Louise Lollo Nanne Nanberg. <3 <3 
 

Tralala det är jul

 
 
Det är jul och jag julpysslar lite, försöker tapper komma på bra julklappar, kollar maniskt på julkalendern, lyssnar på julmusik och köper billiga lussebullar med Julia efter skolan. Japp, mer juligt än så akn det väl inte bli(!)
 
-wilma
 

Älskar detta

 
 
 
 

 

Denna helg har jag tillbringat i ett saknat, snöigt Sälen. Alltså shiit vad älskar att åka skidor. Det var såå härligt det var att stå på skidorna igen. 

 

För er som inte vet så har jag tränat och tävlat i slalom ända sen jag var liten. Nu har jag lagt av kan man väl säga eftersom jag inte kommer att satsa denna säsongen. Om man ska fortsätta att tävla nu när man har börjat på gymnasiet måste man nämligen börja på skidgymnasie, eftersom det inte finns tränings möjligheter här hemma, och jag kände att jag inte vill satsa så mycket. 

 

-wilma


Tisdag

Min mobil svämaröver med bilder från fina händelser i vardagen och systemkameran ligger hemma och samlar damm. Men det känns ändå ok, vill liksom komma ihåg allt som händer och det gör jag nog trots allt bäst med bilder. 
 
-Wilma