Kalmar

 
det är ju så vackert här(!)
 
-wilma

Öland

 
Är hos kusiner i Kalmar hängar. Igår så var vi över på Öland och hade någon slags kultur-runda. Det är standard när man har en moster och en mamma som är tvillingar och älskar att måla och vara allmänt sofistikerade, men det var mysigt. 
 
-wilma
 

Autumn

Fotar ideal höst bilder på median till en projekt där vi ska fota "modebilder "(är fett pepp)
 
Hösten har rullat in och jag kan inte fatta hur fort veckorna går. De annars väldigt tråkiga höst bussresorna blir väldigt mycket roligare genom att sitta och snacka med Julia om en massa roliga projekt och fina idéer (du är bäst Julia). En annan sak som är så himla bra är att det är långhelg (studiedag på mån och tis) vilket gör att jag stannar kvar lite extra länge nere i kalmar, där kusinerna bor. Nu ska jag springa till lektion, bye
 
-wilma
 

B-day

 
Fyllde hela 16 år igår, och det var fett mys. 
 
-wilma

Mobil pics

 
Maria är här och vi chillar gaaalet. Vi kom ganska nyss hem från en lite bio kväll, såg The Maze Runner och herre jeeesus vad bra den var(!) Igår var runt men julia och testa nya glajjer, vi har en liten obsession på sånna där briller (viiill haa).
 
-wilma

Morning fog

 
Morgonens dimma, den är ju väldigt vacker men förstör håret helt och hållet. 
 
Lyssnade på dessa (Active Child) imorse och herre vad bra dom är (LYSSNA)
 
-wilma

Ljus

Ibland kan man ju inte något annat än att älska att bo på landet liksom. För alla ni statsare där ute ni vet inte hur sjuukt underbart det är att gå ut och springa eller bara gå och inte möta en ena människa. Tycker själv att det är helt fantastiskt att få små sjunga med i musiken och får små lyckorus av att kisar mot solen när den har den där perfekta orange gula ljuset.
 
Annars då. Jo, skrattar mig genom skoldagarna och tycker att det är rätt kul att gå i skolan för en gångs skull. Att ha 9 timmar med media lätt helt klart upp. Och till helgen så kommer fina Maria från linköping som jag träffade på min och Karins språkresa. Åh, kan inte komma på något bra ord som förklara hur roligt det ska bli att få se henne igen.
 
Erik Hassle – Somebody's Party - EP  (alltså ni måste lyssna, erik hassle in my ♡♡♡♡ alltså)
 
-wilma

White

 
-wilma

Morning

 
god morgon, vänner.
 
-wilma
 

Foliage

 
fina Filippa(!)
 
-wilma
 

Snälla vinter kom till mig

 
Alltså saknar så att jag får ont i magen, efter att så dra upp gardinerna och se detta genom fönsterna.
 
 
Ja, alltså vad ska jag säga? Saknar att åka slalom överdrivet mycket.
 
Dessa bilder är från Dolomiterna där jag var förra året i Januari. Och alltså det var det vackraste stället jag har varit på. Liksom snötäckta berg och solen som sken varje dag, allt var som ett omslag på ett fett skidmagasin. Skulle kunnat stanna där huuuur länge som helst. Filmade lite där så kolla in den lille videon här.
 
-wilma
 

Sunshine

 
oj, oj, oj dagarna går så fort och det är redan torsdag imorgon, kan inte förstå att jag snart har gått i skolan i tre veckor(!). Hur som helst, så tänkte jag och Julia att vi bara var tvungna att bada en sista gång i år. Och well, sagt och gjort. Det var typ as kallt men lätt värt ändå. Så förutom ett dopp i leken så har jag suttit och lyssnat på en massa politiker idag. Hade en brytdag med politik inför valet. Det var rätt tråk eftersom jag inte kan något eller är insatt alls i politik. hoppas ni har haft en solig torsdag, kram.
 
-wilma

sep

Idag är det officiellt inte sommar längre, vilket suger ganska mycket men känns ändå helt ok för jag är så himla pigg och glad idag för ingenting. Eller jo, kan vara för att jag får min lille skoldator imorgon, halleluja för det liksom. En annan ganska rolig grej är att jag typ har lärt mig att stå på händer (tyckte alltid att det var coolt när jag var liten man har liksom aldrig försökt det föres nu) känner mig frän. Nu ska jag gå och gör i ordning mig för att sova lite så, bye bye.
 
-wilma