Hands

 
Till en liten foto upg.
 
-wilma
 

Ons

2 första är från teen street helgen med några alldeles underbara människor. 3 från igår när jag kände för en gigantiskkopp te, hittade avokado också och det satt ju inte helt fel. 4 är i detta nu, sitter i skolkaféet och läser en liten bok.

-wilma

 


Hej idyllisk vinter

 
Såhär fint var det imorse när jag gick till bussen.
 
-wilma
 

Those days

1, 2 och 3 är från när jag och två fina vänner kampade på Öland i ett par dagar. Vi bodde i ett pyttelitet tält och en kväll så sattes vi oss vid en väderkvarn och carpade galet. Vi tog även promenader på stranden när solen var på väg ned och annat somrigt. 4:an är från Cornwall där min kära moder sitter och skissar av den idylliska lilla fiskebyn som vi bodde i. 5 och 6 är från någon kväll som spenderades på Julias balkong medan solen föll.

Saknar/längtar verkligen till att gå runt i keps, vara brunbränd, ha väldigt lite bekymmer och njuta av att få göra vad man känner för just för stunden.


Someday

 
Det här med studiobilder.
 
-wilma
 

Without Words

 
Skriver detta inlägg till alla er där ut som gillar instrumental musik lika mycket som jag. Har nämliget hittat 51 min magi. Bethel Music – Without Words
 
-wilma
 
 

Lykke

 
Fotade dösnygga Lykke förra veckan.
 
-Wilma
 

-

 
Hon är himla bra.
 
-wilma
 

Snow

 
 
Sön föll sådär perfekt.
 
-wilma

New Year's Eve

 
 
Filmade lite under nyår. Älskar verkligen att gör sånna här videos under lite speciella tillfällen, tycker att det är så kul att titta tillbaka på senare.
 
-wilma
 

Winter

Var allt för längesen ja uppdaterade här. Men livet rullar på, sitter mestadells och dagdrömmer under tråkiga matte lektioner om ledigheter och helger. 
 
-wilma

B/W

Myste runt hos Hedvig i tisdags, med favorit flickorna. Jag och Julia hade köpt en liten vit mus till henne för att den var så söt.

Vi gick och köpte massa av pizza.
gooott
I all paltkoma så la vi oss i Hedvigs säng.

Det bästa med att ha musikaliska vänner: den spontana bakgrundsmusiken som alltid uppstår om det finns något instrument i rummet.

Hedvigs galet fina rum(!)
 
-wilma
 
 

Ett stycke glädje

 
 
Kände bara att jag var tvungen att dela denna vackra live version av Edward Sharp & The Magnetic - Home. 
Njut vänner, njut.
 
-wilma
 

Window

 
-wilma